15.5.11

Asigurari De Locuinta

In ziua de azi, a avea o casa este o realizare. De aceea trebuie sa avem grija si sa fim precauti cu privire la casele noastre. Sunt foarte multe riscuri la care sunt expuse locuintele noastre, asigurarea pentru ele devenind obligatorie.
Din data de 15/07/2010, in conformitate cu legea 260/2008, toti proprietarii de locuinte trebuie sa le asigure impotriva riscurilor de cutremur, alunecari de teren si inundatii.

1.Asigurarea Imobilia

Riscurile acoperite de asigurarea pentru locuinte de la Astra Asigurari sunt urmatoarele: incendiu
trasnet
explozie
cadere de corpuri
izbire de catre vehicole
cutremure
prabusiri
alunecari de teren
inundatii
fenomene atmosferice
vandalism
furt prin efractie
furt comis folosind cheile originale obtinute prn acte de talharie

Avantajele pe care le aveti la noi sunt ca putei plati in rate sau integral, iar aplicarea oricarei fransize va reduce prima de asigurare.

2. Polita de asigurare împotriva dezastrelor (PAD)

Aceasta este o polita obligatorie. Ea se plateste in functie de tipul cladirii in care se afla locuinta dumneavoastra, astfel:

-cladiri de tip A, avand structura de rezistenta din beton armat, metal sau lemn, cu peretii exteriori din caramida arsa sau piatra. Acestea sunt asigurate la o valoare de 20.000 EUR, iar suma anuala pentru asigurare este de 20 EUR
-cladiri de tip B - in aceasta categorie intra cladirile care au peretii exteriori din caramida nearsa sau alte materiale nesupuse unui tratament chimic sau termic. Aceste cladiri sunt asigurate la o valoare de 10.000 EUR, iar suma anuala pentru asigurare este de 10 EUR


3. PAD Complet

Acest produs va este oferit de Astra Asigurari pentru a completa acoperirea oferita de PAD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu